Stages/ Vrijwilligerswerk

DSC05975-001

Het Rehabilitation Centre Home of Hope  werkt samen met Hogeschool Windesheim Zwolle, de Hogeschool Utrecht, de Haagse Hoge School en Hogeschool Fontys Eindhoven. Studenten van de opleidingen Psychomotorische Therapie (PMT), Cesartherapie, Fysiotherapie, Bewegingstechnologie en Logopedie kunnen stage lopen bij het Rehabilitation Centre HoH.
Jullie verblijven in het vrijwilligershuis van HOH. Je hebt indien mogelijk een eigen kamer. Met z’n tweeën/drieën een douche en wc en een gezamenlijke keuken en woonkamer. En een groot terras.

Meer informatie over deze opleidingen kunt u vinden op:
Hogeschool Windesheim Zwolle en kijk  http://www.minorste.nl
Hogeschool Utrecht
Hogeschool Fontys Eindhoven
Haagse Hoge School 

Informatie voor studenten

Als student heb je voor deze stage een Residence Visa nodig. Dit is een visum voor een langere periode.
Het visum wordt aangevraagd door de stageplaats in Sri Lanka. De benodigde gegevens worden door de stagiaire aangeleverd. Het visum dient ruim (minimaal drie maanden) van te voren worden aangevraagd.
Na goedkeuring van de Immigratiedienst van Sri Lanka kun je het visum (duur één maand) bij de Ambassade van Sri Lanka in Den Haag ophalen.
Binnen een maand na aankomst dien je dit tijdelijke visum te verlengen voor de hele stageperiode.

Vrijwilligerswerk

Wil je vrijwilligerswerk doen op bij het Rehabilitation Centre HoH, op het gebied van de gezondheidszorg, neem dan contact op met Jose van Nunspeet M:+31621275175
De organisatie hanteert een gedragscode voor begeleiders, zoals bijvoorbeeld de gedragscode zoals NOV die heeft opgesteld voor In veilige handen. Daartoe behoort ook het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en het ondertekenen van een Vrijwilligersovereenkomst.